A vállalat

Szakmai elismerések

Ingatlanfejlesztői Innovációs Díj 2008.

Elnyertük a 2008. év Ingatlanfejlesztői Innovációs Díj-at (új eljárosok bevezetéséért az Aqua-n), amelyet a 2009-es Ingatlanbálon osztottak ki.

2005. ÉV INGATLANOSA ingatlanfejlesztó kisvállalkozó kategóriában.

Év Ingatlanfejlesztője

A Magyar Ingatlanszövetség által meghirdetett pályázaton az InterEstate Rt. 2000-ben és 2002-ben nyerte el az "Év Ingatlanfejlesztője" címet.
A szakmai grémium az InterEstate Rt. által az adott évben végzett ingatlanfejlesztések volumenét és minőségét ismerte el.

MALOSZ – Mesterdíj 2002

Különdíj - Home Center Építési és Lakberendezési Üzletközpont
A lakáshoz, lakásépítéshez kapcsolódó, kiemelkedő jelentőségű fejlesztés, amely mind ötletében, mind építészeti megoldásában újdonság és kimagasló jelentőséggel bír.

Többfunkciós beruházás, szakmai és kereskedelmi központ egyszerre, amely helyet biztosít a lakásépítéshez kapcsolódó szakmai körök információcseréjére fórumok és kiállítások keretében. A lakosság kulturális tájékoztatását termékbemutatókkal segíti. Mind a lakásépítők, mind a felújítók számára egyénre szabott kiszolgálással az építőipari és lakberendezési termékek széles választékát nyújtja.
MALOSZ - Mesterdíj 2001

A Magyar Lakásépítők Országos Szövetsége, valamint az Ingatlan és Befektetés Magazin 2001 nyarán közös díjat alapított a szervezett lakásépítés hazai színvonalának bemutatása, a szakma presztízsének, megbecsülésének növelése céljából. A MALOSZ-Mesterdíjat három kategóriában hirdették meg: az év lakóparkja (lakóépület-együttese), az év társasháza, és az év felújítása (lakóépület-rehabilitációja).

Az év lakóparkjának, társasházának és lakóépület-felújításának megválasztásában - egyebek mellett - a feladat magas szintű, a funkcióknak megfelelő megoldása, a környezetbe illeszkedés, a gazdaságos üzemeltethetőség és a magas minőségű kivitelezés játszott szerepet.
Az Év Lakóparkja elismerést a Budapest XVII. kerületi, Pesti úti 500 lakásos lakókert - az Interestate Rt. beruházásában - nyerte el.

Az ingatlanfejlesztési és beruházási program 1999-ben indult, és 2001-ben fejeződött be. A közel 33 hektáros területből - a szabályozási tervnek megfelelően - 10 hektáros területet vett igénybe a közterületek kiszabályozása (utak, járdák, parkok). A 205 db lakótelek, illetve tömbtelek 500 lakás építését tette lehetővé.

A Pesti úti 500 lakásos lakópark beruházása a közművesítéssel, belső utakkal együtt meghaladta a tízmilliárd forintot. A lakókert valamennyi lakóingatlana értékesítésre került.