Fejlesztéseink

Ramada Resort - Aquaworld

Budapest, IV. kerület

Az InterEstate Zrt. kétéves előkészítő munkát követően 2007 elején kezdte meg a Ramada Resort - Aquaworld Vízibirodalom kivitelezését.
A komplexum Közép-Kelet-Európa legnagyobb fedett élményfürdő- és szálloda-együttese - amely egyesíti magában a város és a természet, a luxusszálloda és az élményfürdő előnyeit – 2008 év végétől várja látogatóit az M0-ás körgyűrű és a Megyeri-híd pesti hídfője mellett.

Az 56 ezer négyzetméter szintterületű épületegyüttes szállodai része nyolcemeletes. A négycsillagos, szuperior besorolású konferencia- és wellness szálloda szolgáltatásait tekintve egyedülálló Budapesten: 309 szoba, lakosztály és apartman internet csatlakozással, közel 1000 fős konferenciaközpont, saját spa-, wellness- és fitnesz- és szórakoztatóközpont, közel 1000 parkolóhely, valamint közvetlen átjárás Európa egyik legnagyobb fedett vízi témaparkjába, az Aquaworld-be.

Az Aquaworld fedett vízbirodalom egyidejűleg 1800 vendéget tud fogadni s egész éven át felejthetetlen szórakozást kínál minden korosztálynak. A vízi élményközpontot 72 méter átmérőjű, 5 emelet magasságú - az űrkutatás során kifejlesztett fóliával borított - óriáskupola fedi, ahol 15 medence - többek között az Európában is ritka szörfmedence -, 11 csúszda, külön szauna- és gyerekvilág, nyáron pedig strand várja a látogatókat. Az Aquaworld különleges, látványos megoldásokban is bővelkedik: Angkor romtemplom, panorámalift, izgalmas barlangrendszeren keresztülhömpölygő hegyifolyó, függőhíd és még hosszasan lehetne folytatni a felsorolást.

Nyáron többek között kerti medencék, rönkházas szauna, kerti fitnesz, kalandpark, jó időben pedig játszóterek, sétányok, igényesen kialakított park és kerti tó várja a vendégeket.

A Ramada Resort - Aquaworld Budapest komplexum kiváló fekvésének, különleges építészeti megoldásainak és szolgáltatási struktúrájának köszönhetően minden bizonnyal mind a bel- és külföldi vendégek körében nagy népszerűségnek fog örvendeni és tovább öregbíti Budapest fürdővárosi hírnevét.

További információk: www.aqua-world.hu
Képek a létesítményről