Fejlesztéseink

Homoktövis lakókert

Budapest, IV. kerület


Térkép
Az InterEstate Zrt. a Homoktövis Lakókertben összesen 1.100 lakást épített 2001-től folyamatosan. Az utolsó ütemben elkészült otthonok 2009. januárban kerültek átadásra.
A kellemes környezetben lévő zöldövezeti, egyedi fűtésű, 50-90 m2-es lakások közös jellemzője, hogy a magas minőségű anyagok felhasználása igényes kivitelezéssel párosult.

A Homoktövis Lakókert Budapest IV. kerületében, Káposztásmegyeren található, közel húszhektáros területen. A lakókert zöldövezeti lakásai elsősorban a gyermekes családok és a családalapítás előtt álló fiatalok minőségi lakásigényeit szolgálják.

A Lakókertben megépült társasházak külső megjelenése nagyvonalú. Tágas erkélyek, nagy tetőteraszok jelennek meg a homlokzatokon.

A kialakításra került kertvárosi otthonok akár fészekrakásra, de főleg hosszú távú otthonteremtésre alkalmasak. A társasházi lakások mindegyike teraszos vagy erkélyes, s a földszinti lakásokhoz kizárólagos használatú kert is tartozik. A tetőszinten megépült nagy teraszos lakásokból akár a Budai-hegyekben is gyönyörködhetnek a lakók.

A lakások minőségi anyagokból épültek, és egyedi fűtéssel rendelkeznek. A társasházak körül körbekerített, parkosított kertek, játszó- és pihenőhelyek szolgálják a lakók biztonságát és kényelmét.

A Lakókert kiváló infrastruktúrával rendelkezik – a Homoktövis utcában bölcsőde, óvoda, iskola található, s mind tömegközlekedéssel, mind személygépkocsival könnyen megközelíthető.

A Homoktövis Lakókertben megépült lakások nemcsak optimális életteret biztosítanak a családoknak és a családra vágyóknak, hanem kiváló befektetési lehetőséget is jelentenek.

További információk: www.homoktovislakokert.hu
Képek a létesítményről