Notice: Undefined index: pn in /home/interestate/public_html/www.interestate.hu/templates/layouts/sajtoszoba_hirek.tpl on line 9

Sajtószoba

Hírek

Megérkezett a 200.000. vendég

2009-05-27

A 2008 decemberében megnyitott Ramada Resort Aquaworld Budapest hotel- és vízibirodalom kétszázezredik fürdő belépőjét váltotta meg szerdán egy négy gyermekes család.

Tovább »

Elköltöztünk!

2009-05-20

Irodánk a Bajza utcából a Homoktövis lakóparkba költözött.

Tovább »

Megújult a honlapunk.

2009-05-19

Az interestate.hu oldalak új külsővel büszkélkedhetnek.

Tovább »

Százezredik vendég

2009-02-20

Február 20-án, pénteken délután fél ötkor váltotta meg a jegyét a százezredik vendég, Tószegi Bence 15 éves gimnazista, az Aquaworld- Vízibirodalomba. Abban a pillanatban fotósok kíséretében Pfandler Katalin, az Aquaworld Zrt. elnök-igazgatója gratulált a szerencsésnek.

Tovább »

Összesen 37 kilométer cölöp

2009-01-31

A múlt év végén átadták a Ramada Resort–Aquaworld Budapestet, amely Közép-Európa legnagyobb szálloda- és fedett élményfürdő-együttese. A beruházó, a tervezõ és fõvállalkozó az Interestate Ingatlanfejlesztő Zrt. volt. A fejlesztésről a cég és a szállodaegyüttes igazgatóját, Pfandler Katalint kérdeztük.

Tovább »

Három grácia építette

2009-01-29

A gazdasági világválság terjedő hullámaival egy időben, tavaly decemberben nyitotta meg kapuit az Ramada Resort - Aquaworld Hotel és Vizibirodalom Újpest határában. A 18 milliárdos beruházás nyolcvan százalékát euró alapú hitelből finanszírozta az ingatlanfejlesztő Interestate Zrt. „Nem őrlődünk, hogy most mihez kezdjünk. Ha el kell veszítenünk, már akkor is létrehoztuk és fennmarad. De természetesen minden tőlünk telhetőt megteszünk a megtérülés érdekében” – mondta el kérdésünkre a társaság elnöke, egyik tulajdonosa Pfandler Katalin.

Tovább »

Megnyílt a budapesti Aquaworld

2008-12-06

Megnyílt a budapesti Aquaworld, Közép-Európa legnagyobb élményfürdője. Budapest (MTI) - Közép-Európa legnagyobb fedett élményfürdője, az Aquaworld pénteken délelőtt nyitja meg kapuit.

Tovább »

Aquaworld - vízibirodalom

2008-12-04

Nyílik a Aquaworld - vízibirodalom és a Ramada Resort Budapest Hotel

Tovább »

Víziparadicsomot hoz a Télapó

2008-11-13

Szörfmedence, 25 méteres úszómedence, 3 méter magas ugrótorony, 1 km hosszú csúszdák, s mindezeket körülöleli az Angkor-romtemplom másolata – többek között ezeket kínálja Közép-Európa legnagyobb fedett élményfürdője és wellness-szállodaegyüttese, amely három hét múlva nyitja meg kapuit az M0-s Duna-híd pesti hídfője mellett.

Tovább »

Óriáskupola Aquaworld felett

2008-08-06

Az űrkutatás egyik melléktermékével, az ETFE fóliával borítják a budapesti Aquaworld Vízibirodalom medencéi feletti óriáskupolát.

Tovább »

Notice: Undefined variable: text in /home/interestate/public_html/www.interestate.hu/templates/layouts/sajtoszoba_hirek.tpl on line 59